„Архангел Михаил“

На 30 юни 2024 г. (неделя) от 19:30 часа в „Нов театър“ – НДК ще се изиграе последното представление за сезона на „Архангел Михаил“. Спектакълът по текстове на Георги Марков, който и в отпускарския сезон ще продължи да ви занимава с темите и конфликтите, които нямат почивен ден.
Прочети повече
Това е единствената българска драматургия, печелила първа награда на международния театрален фестивал в Единбург (1974). Днес, половин век по-късно младите артисти от Театрално дружество „Конфликт“ възкресяват тази история с помощта на съвременните сценични средства.

Бъдете с нас, за да видите необикновената среща на един полицай и един доктор в „Червената гора“. Съдбата на две личности, попаднали в този свят като врагове и напуснали го като приятели. Сблъсъкът между хора, които се мразят, защото имат различна кауза, но не виждат, че всъщност презират самите себе си.

– – –
„Архангел Михаил“ по текстове на Георги Марков

Със специалното участие на: Владимир Пенев – глас!
В ролята на ПОЛИЦАЯТ – Цветан Апостолов
В ролята на ДОКТОРЪТ – Румен Троев
Сценична версия и режисура: Александър Христов
Сценография и костюми: Светла Колева
Хореография и сценично движение: Дорина Пунчева
Музикална картина: Ян Руменин

Продуцент: Театрално дружество „Конфликт“

Препоръчителен родителски контрол! Спектакълът има сцени на насилие и друго чувствително съдържание, поради което не се препоръчва за лица под 16 години!

Всички билети за ученици, студенти и пенсионери са на преференциални цени!

Website Preloader